donderdag 1 november 2012

Challenge 14 bij AnMaCreatief!

Vandaag begint alweer een nieuwe maand en dus is het weer tijd voor de nieuwe challenge bij AnMaCreatief
Het thema voor november is KERST.


En dit is mijn voorbeeldkaart voor de challenge.  Ik heb hiervoor uit het papierblok van First Edition Noir et Chic een velletje met parelmoerglans en een  velletje met glossy accenten gebruikt. Helemaal mooi voor een kerstkaart. De randen heb ik bewerkt met Distress Ink aged mahogany.


De theester is gevouwen van Pickwick winterglow. Ik heb de vierkantjes zo groot mogelijk gesneden. 4,7 bij 4,7 cm. De nieuwste zakjes zijn zo mooi dat deze ster aan beide zijden te gebruiken is. Je kunt hier vinden hoe je deze kunt vouwen. Ik heb nu de andere kant van de ster gebruikt. Onder de ster een stans van Marianne Design die ik heb gekleurd met blending tool en Distress Ink antique linen. De randjes bewerkt met aged mahogany. Op de ster zit een grote koperen fligraan sneeuwvlok en erdoor een kleine rode brad.


Verder heb ik de kaart afgewerkt met rode vintage kant en rode dewdrops.

Doen jullie ook mee met deze leuke challenge? Jullie hebben vast ook nog wel kerstkaarten nodig... Ik kom graag je creatie bekijken. Er is natuurlijk weer een leuke prijs te winnen:



Neem voor meer inspiratie ook even een kijkje bij de andere Design Team leden. Ook Anne-MarijeHelenJudithLins en Lotte hebben een prachtig voorbeeld voor deze KERST challenge gemaakt.

Ik hoop dat deze kaart jullie een beetje kan inspireren met deze echte theezakjes kaart en zie uit naar jullie reacties.
Adriana


10 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart!!! Ik ben zo dol op deze kaarten van jou. Er is gewoon geen stempel nodig om een kaart compleet te krijgen, alles kleurt perfect bij elkaar en geweldig hoe je de lagen hebt gemaakt met de stans, ster en filigraan en dat alles ook nog eens in elkaar 'klopt'. Petje af!!!!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is prachtig Adriana!!!! Ik loop een beetje achter .....dagje KreaDoe en een beetje "blogmoe" maar deze mooie kaart heb ik gelukkig niet gemist!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is inderdaad heel mooi papier dat je hier gebruikt hebt, mooie combinatie ook. Leuke kaart!

    Groetjes Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind deze geweldig mooi, maar dat wist je al! Alles past supergoed bijelkaar en deze theezakjes zijn zo mooi; nu maar vlug doordrinken ...... Liefs, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je bent toch echt een kunstenares met die theezakjes, echt weer geweldig knap gedaan. Een heel mooi kerstkaartje.
    Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beautiful card!
    Lovely details:)
    Enjoy the weekend, hugs:)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Supermooi Adriana, jij weet de kerstster echt tot zijn recht te doen komen. Heel mooi papier heb je gebruikt. Ik had dit setje nog niet gezien, ik heb vooral de lichte kleurtjes ingeslagen :-)

    Vele groetjes en fijne zondag,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaart. Geweldig hoe je de theezakjes steeds weer weet te gebruiken.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Ik lees ze met veel plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...