maandag 1 december 2014

Challenge 39 bij AnMaCreatief!

Het is vandaag alweer de 1e en dus tijd voor de nieuwe challenge bij AnMaCreatief
Deze maand is het thema: ALLES MAG.



Van mij weer een winterse kaart als voorbeeld. Ik had de mooie Sneeuwvlok van Dutch Doobadoo gekregen en heb eerst eens zitten puzzelen hoe ik die ook leuk op een kaart kan verwerken. Uiteindelijk kwam ik hier op uit. Zo zie je toch nog heel mooi een grote sneeuwvlok erin. Ik heb de sneeuwvlok uitgesneden voor mooie strakke lijnen en hoeken. De combinatie met het Winter Woods papier CraftEmotions vind ik zelf erg geslaagd, omdat het papier zo ook heel mooi uit komt. De randen van het designpapier zijn bewerkt met Pumice Stone voor wat extra diepte.


Het hartje heb ik uit het overgebleven papier geknipt en verhoogd opgeplakt met foam. De kleine sneeuwsterretjes zijn losgeknipt van de  Snowflake Corner.


En hier weer eens een theester Hoe je die vouwt vind je hier. Op deze kaart heb ik hem wel andersom opgeplakt. Hij is gevouwen van Pickwick English Teablend. Erop een filigraan sneeuwvlok vastgezet met een geel koperen brad.


Wat heb ik gebruikt:
Dovecraft cards & envelopes-Kraft 6x6
ColorCore cardstock
Dutch Doobadoo Polyester Stencil-Sneeuwvlok
CraftEmotions paperpack-Winter Woods A5
Tim Holtz Distress Ink-Pumice Stone
Wild Rose Studio craft die-Snowflake Corner
filigraan sneeuwvlok-geel koper
brads 4,5 mm geel koper
Dovecraft foam-Squares 2mm
Aleene`s Quick Dry Tacky Glue

Op het webshopblog vind je alle informatie en de regels voor de challenge. Ook kun je daar de inspirerende voorbeelden van alle Design Team leden bij elkaar vinden. Er is natuurlijk weer een mooie prijs te winnen in deze challenge:


Deze Marianne Design Collectable-Flowers And Leaf 1. Hoe leuk om te winnen! Doen jullie ook mee met deze leuke challengeJe kunt met al je creaties meedoen:-) Nou, ja maximaal 3 keer, dat dan wel.


10 opmerkingen:

  1. Wat super gaaf! Echt heel mooi bedacht en uitgewerkt om die vorm zo op een kaart te verwerken. Ik ben die alleen nog maar als vorm-kaart langs zien komen. En daar kon ik niet zo wilt van worden, maar zo juist wel! Dat ga ik onthouden ;-) Fijne dag! Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou een heel verhaal gaan typen maar kan me net zo goed bij Lotte aansluiten want ik denk er precies zo over: tot nu toe alleen als kaart gezien dus dit is heel verrassend bedacht en uitgevoerd Adriana!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi lieverd, wat een geweldig gaaf kaartje is dit geworden. Mooi met de mal op een kaart en dan dit prachtige DP wat zo prachtig uitkomt. Ook je theester is weer een blikvanger. Liefs, helen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik moest echt even kijken hoe je dat nou toch had gedaan met de sneeuwvlok van Dutch Doobadoo. Wat super creatief. Het is weer een top kaartje. Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Adriana,

    Ik vind je kaart echt helemaal super! Wat een leuk idee om de Shape Art op een kaart te verwerken. De sneeuwvlok is heel goed te zien zo. Het CraftEmotions papier komt mooi tot z'n recht.

    Bedankt voor je mooie voorbeeld!
    xxx Anne-Marije

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een echte Alles Mag Kerstkaart. Er is van alles op te
    zien. Erg mooi bedacht en ja, de sneeuwvlok is een
    blikvanger.

    Granny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk idee om de sneeuwvlok zo te verwerken, deze ga ik zeker onthouden om ook eens te gebruiken.

    Bedankt voor de inspiratie!

    Liefs,

    Lins :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaart. Heel mooi

    Groetjes karin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. een hele mooie kaart en leuk is de sneeuwvlok verwerkt.
    groetjes van Anneke

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Ik lees ze met veel plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...