maandag 1 april 2013

Challenge 19 bij AnMaCreatief!

Vandaag begint alweer een nieuwe maand en daarom is het tijd voor de nieuwe challenge bij AnMaCreatief
Het thema voor april is VOORJAAR.


En voor de oplettende volgers: Ja, mijn 2de periode als gastdesigner is voorbij, MAAR Anne-Marije heeft  me gevraagd om voor vast in het Designteam te blijven! Daar kon ik echt geen nee tegen zeggen!!! Ik vind het gaaf om in dit supergezellige team te blijven en zou het niet meer willen missen! Dus blijf ik jullie voortaan lastig vallen ;-) met van die handige directe linkjes naar mooie en goedkope hobbyspulletjes van AnMacreatief die ik zelf ook heb gebruikt op mijn creatie.




Als voorbeeld voor de challenge heb ik voor het eerst een twisted easelcard gemaakt. Geïnspireerd door Lins. Al het gebruikte designpapier is uit het First Edition paperpad 'Isabelle'.




De afbeelding is de digi " Princess Rose Red" van  Saturated Canary. Ik heb haar weer gekleurd met Distress Ink:

Achtergrond:  broken china


Onder deze bloemen zie je de stans van de MD Creatable LR0151 met een vogelhuisje eraan gehangen. De grote bloem bestaat uit twee papieren bloemen van Dovecraft 'Tea party' en daarop een witte cherryblossom en een paar kleine witte pareltjes. Verder zie je  twee kleine vintage roze roosjes,  een  klein mint/aqua roosje, een wit roosje van 15 mm en blauwe meeldraadjes.


De theebloem is een eenvoudig vouwsel van  Twinings Raspberry & Echinacea. Eronder opnieuw twee mooie papieren bloemen van Dovecraft  'Tea party'. Erop een wit vilt bloemetje en een roze parelbloem. De witte bladeren naast de bloem zijn gemaakt met de MD Creatable LR0156


Dankzij de duidelijke tutorial van Lotte heb ik mijn  kreukellint mooi kunnen kleuren met Distress Ink evergreen bough. Ik heb er flink water bij gebruikt en kreeg zo precies dezelfde mint/aqua kleur als het gebruikte roosje. Dat is toch wel superleuk als er zo'n mooie kleur tevoorschijn komt!
De tekst komt van het Eline's words clearstampset en heb ik gestempeld met Memento 'rich cocoa'. Verder heb ik ook nog een aantal grotere witte parels op de kaart verwerkt.


Doen jullie ook mee met deze leuke challenge? Op het webshopblog vind je alle informatie. Ik kom graag langs om jullie creaties te bekijken. Er is natuurlijk weer een leuke prijs te winnen:
Deze Stampavie clearstamp Sweet Spring van Penny Johnson! Toepasselijk voor deze challenge, toch?
Neem voor meer inspiratie ook even een kijkje bij de andere Design Team leden. Ook Anne-MarijeHelenJudithLins en Lotte hebben een prachtig voorbeeld voor deze VOORJAARchallenge gemaakt. 



16 opmerkingen:

  1. Stralend weer op 2e Paasdag, een schitterende kaart en heel leuk nieuws op jouw blog, goed begin van de aprilmaand Adriana!!
    Als je in mijn DT zat liet ik je ook niet gaan hoor, dikke proficiat!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo fijn dat je bij ons blijft in het gezellig team!!! Je voorbeeld is weer super! Leuk om te zien dat het is gelukt met het kreukellint. Je kaart is weer fantastisch, super ingekleurd en prachtige details. Ik ben er weg van!

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je erbij kan blijven, van harte! Je kaart is prachtig. Leuk hè, dat kleuren van kreuklint, probeer ook eens meer kleuren op je lint, geeft een mooi effect!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dat je nu vast in het team zit: heel erg verdiend! Je kaart is weer erg leuk geworden. De digi heb je fantastisch ingekleurd. Ik probeerde laatst ook een digi met distress te kleuren, maar de combi met de printerinkt was bepaald niet geslaagd. Ben benieuwd hoe jij dat voor elkaar hebt gekregen.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Helemaal super dat je nu vast in het team zit Adriana en terecht je maakt ook zulke mooie dingen zoals ook weer deze kaart, ik vind het weer een toppertje.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd hoor Adriana en ik snap dit helemaal. Geweldig leuk. Ook dit keer s je kaart weer prachtig. Wat heb je die stempel mooi ingekleurd zeg, prachtig ze zijn best moeilijk vind ik. Een heel mooi geheel is het geworden met alle details die je gebruikt hebt.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig combi van alles, erg mooi, vooral de kleuren! Leuk dat je in het team mag blijven.

    Groetjes Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. gefeliciteerd dat je vast in het team mag komen!
    prachtige kaart

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey Adriana,

    wat ben ik blij dat je vast bij ons teampje bent, we hebben het reuzegezellig met jullie erbij!!!
    Ik vind dit zo'n leuke kaartvorm, echt tof dat je hem ook eens gemaakt hebt. Wat heb je dat meisje prachtig ingekleurd, zo fijntjes. Je zelfgemaakte bloem is ook weer een pareltje. Superknappe kaart!

    Liefs,

    lins x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. via via kom ik hier en wat een mooi blog en kaart zie ik hier.
    prachtig ook ingekleurd en ben meteen maar volger geworden.
    groetjes An

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke kaart Adriana. Mooi ingekleurde digi en mooie bloemen. En gefeliciteerd dat je nu vast DT lid bent van AnMacreatief.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi hoi, wat fijn dat je bij ons blijft. Ik vind je kaartje weer helemaal prachtig. Je hebt weer supermooi gekleurd en je bloemen ..... ja daar ben ik weer helemaal weg van (heb via het werk 3 zakken vol theezakjes gekregen, voor als ik me verveel ;-) dan kan ik wat vouwen). Liefs, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie kaart! Je afdrukje is geweldig gekleurd en je versiersels zijn super! Ook je bloem van theezakjes vind ik leuk gedaan!
    Hartelijk dank voor je lieve reactie!

    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooi kaartje, Adriana, en wat een pracht van een bloem heb je gevouwen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. heey adrianna,

    het is een prachtige kaart geworden!!!

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Ik lees ze met veel plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...