vrijdag 28 juni 2013

Een troostend woord

Zomaar 2x in de week een kaart, dat is lang geleden...
Vandaag wil ik jullie een condoleance kaart laten zien. Ik maak ze niet veel. Maar deze kaart was voor iemand die ooit zelf ook kaarten met theezakjes maakte.


Het is uiteraard een eenvoudige kaart geworden. Ik heb geen DP gebruikt. De mooie tekst is van het Joy! clearstempelset en  gestempeld met Memento 'tuxedo black'. Het embossed randje op het witte cardstock heb ik rondom met de scorpal gemaakt.



De theebloem is gemaakt van Pickwick earl grey. Daaronder twee witte hydrangea's bewerkt met Distress Ink 'black soot'. Op de theebloem een floral spacer vastgezet met een witte brad. Ernaast een wit 15mm roosje met een geponst bloemetje eronder en een wit 10 mm roosje. Verder nog 2 grote geponste bladeren die ook een beetje bewerkt zijn met Distress Ink 'black soot'.


Zelf ben ik heel tevreden met het resultaat en ik denk dat ik hem nog wel eens zal kopiëren. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.




6 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende kaart! Zó mooi in zijn eenvoud.
    Hartelijke groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi gedaan!!! Meer moet er ook niet op. Voor dit soort gelegenheden hou ik hier het meest van. Ik heb ook al spulletjes gehaald voor dit soort kaarten. Je hebt ze soms nodig hé!?

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Adriana,
    Wat een mooie, chique kaart is dit en heel speciaal, omdat zij ook met theezakjes werkte,mijn complimenten, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaart is dit geworden.
    Ingetogen en mooi
    Liefs
    Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat is dit een prachtig, stijlvol kaartje. Ik moet zeggen ik heb zelf nog nooit een condoleance aartje gemaakt, maar deze is zeer mooi. Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi, wat een prachtig stijlvol en chique kaartje. Ik maak ze niet vaak, maar deze wil ik nog wel eens liften. Liefs, Helen

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Ik lees ze met veel plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...