donderdag 1 augustus 2013

Challenge 23 bij AnMaCreatief

Vandaag begint alweer een nieuwe maand en daarom is het tijd voor de nieuwe challenge bij AnMaCreatief
Het thema voor augustus is: ZOMER.


Dit keer heb ik een voorbeeldkaart zonder designpapier. Ik heb ColorCore Cardstock gebruikt voor de lucht en de zee. Het strand is ribbelkarton van Joy!


De zon / theebloem heb ik gevouwen van Pickwick Ceylon tea blend. Erop een filigraan bloem met een geel koperen brad erdoor.


Aan het twine zit een zilverkleurig zeepaardje gestrikt. Op de geponste label heb ik een tekst Freebie geprint van Create with Tlc.


Verder heb ik nog transparante dew drops en ivoorkleurige zeesterren gebruikt. De 'schelp' die half onder de golf uitsteekt is een parelbloem. Vind ik wel een leuk effect geven. De mooie vilten dolfijn bracht mijn zusje voor me mee uit Israel! Gaaf hè? Er zaten 4 verschillende kleuren in het zakje, dus ik maak er vast nog wel eens een kaartje mee.

Doen jullie ook mee met deze leuke challenge? Op het webshopblog vind je alle informatie en de regels. Ik kom graag langs om jullie creaties te bekijken. Er is natuurlijk weer een leuke prijs te winnen:

Deze Papermania clingstamp-Chronology/CuriositiesNeem voor meer inspiratie ook even een kijkje bij de andere Design Team leden. Ook Anne-MarijeHelenJudithLins en Lotte hebben een prachtig voorbeeld voor deze nieuwe challenge gemaakt.



10 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart Adriana, de gescheurde randjes zijn als branding erg mooi. En natuurlijk je gevouwen zon! En ja, de dolfijn is zeker een mooierd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf die bloem als zon en zo'n mooie dolfijn in de branding, super leuk gedaan Adriana!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super gezellig kaartje is dit geworden.
    Ik wordt er helemaal vrolijk van.
    Je hebt me wel aangestoken hoor met het vouwvirus. Tegenwoordig probeer ik zo vaak mogelijk een theebloem op mijn kaarten te verwerken... Mag jij raden van wie ik dat geleerd heb..
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt! Zo prachtig hoe je alles bij elkaar tot zo'n mooi tafereeltje hebt gebracht, super!!! Die prachtige vissen zijn super mooi, ik kijk uit naar de andere kaartjes die je er mee gaat maken ;-)

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat vind ik nou echt een originele kaart.Erg mooi.
    Groetjes, Trees

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie en originele kaart Adriana.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke zomerse kaart, die dolfijn vind ik zo mooi met die felle kleuren. Ook leuk hoe je de zee met je papier hebt gecreëerd.

    Liefs,

    Lins x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een heerlijk fleurig zomers kaartje heb je gemaakt Adriana, super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nog maar eens laten eten dat ik dit echt een geweldig kaartje vind; de dolfijn is het einde. Fijne vakantie. Lieve groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een super leuke kaart heb je gemaakt, Adriana!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Ik lees ze met veel plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...