zondag 26 januari 2014

25 jaar

Deze kaart heb ik gemaakt voor de koster van onze kerk, vanwege zijn 25-jarig dienstverband. Een mannenkaart dus vandaag.


De basis van deze kaart is een Dovecraft kaart met bijpassende envelop (heel handig!). Natuurlijk wilde ik dit kerkje van de  MD Creatable-Horizon Wintervillage op de kaart gebruiken. Het designpapier is uit een mannenblok van FE. En alle randen zijn bewerkt met Distress Ink-Brushed Corduroy.


De gestanste 25 heb ik verhoogd opgeplakt met foamblokjes om zo dit supermooie sleutelbosje er goed aan te kunnen hangen. Zo leuk toepasselijk voor deze gelegenheid als je weet dat de betreffende koster echt een enorme sleutelbos heeft voor onze oude kerk.


De theebloem is gevouwen van Pickwick kruidenwelness Bloedsinaasappel & Kiwi. De randen van de bloem zijn ook bewerkt met Distress Ink-Brushed Corduroy. Erop 2 Dovecraft bloemen en een filigraan bloemetje met een koperen brad erdoor om de bloemen vast te zetten.


Deze kaart kwam bijna vanzelf uit mijn handen. Wat is dat toch fijn knutselen en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Ik ben daardoor wel extra benieuwd wat jullie ervan vinden!

Wat heb ik gebruikt:
Marianne Design Creatable-Horizon Wintervillage
Sizzix Sizzlits Decorative Strip Die - Stacked Words: Christmas

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart, Adriana.
  En zoveel mooie details.
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier heb je over nagedacht met het kerkje en de sleutelbos. Een super kaart met enig papier Adriana.....wat zal de koster er mee in zijn element zijn!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dat papier gaaf verwerkt en hoe leuk is die sleutelbos! En daar kan de ontvanger alleen maar blij van worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig hoe je zo'n mooi tafereeltje op je kaart hebt weten te maken. Met de stansen/kerk, papier. Alles klopt gewoon! Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat supermooi gemaakt Adriana, heel mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie persoonlijke kaart. Leuke details zoals de sleutelbos en de kerk en niet te vergeten een mooie theebloem.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je mag zeker tevreden zijn: ik vind 'm super goed gelukt. Originele layout en prachtig papier.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Ik lees ze met veel plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...