donderdag 1 september 2016

Challenge 60 bij AnMaCreatief!

Vandaag begint alweer een nieuwe maand en daarom is het tijd voor de nieuwe challenge bij AnMaCreatief. Deze maand is de opdracht: INSPIRATIE FOTO!

Laat je inspireren door bovenstaande foto. Op mijn voorbeeldkaart vind je uiteraard bloemen terug :-) en veel groene blaadjes. Verder moest ik bij deze foto direct denken aan het mooie papier met de kandelaars uit het Noir et Chic blok van First Edition en de blokjes van de doek vind je terug op het Wekabo Achtergrondvel.


Met het papier vol kandelaars uit het Noir et Chic blok van First Edition en het Wekabo Achtergrondvel in rode ruit moest ik meteen aan een kerstkaart denken met bovenstaand resultaat. Heel leuk om zo een kaart te laten onstaan, want bij elke keuze van kleuren en stansen keek ik weer naar de inspiratiefoto. Zo verraste ik mijzelf uiteindelijk met dit eindresultaat.
De theebloem is gevouwen van de achterzijde van Pickwick Aardbei. De zakjes zijn gestanst met de Crealies Crea-Nest-Lies XXL-No.38 en eenvoudig gevouwen. Erop zo'n mooie apple blossom en eronder een 5 cm grote papieren summer bloom. Voor de grijze Roll Up Roses heb ik eindelijk de contra pincet gebruikt en wat is dat makkelijk (en leuk om te doen :-))! De hulstbladeren zijn van Joy! en ik heb de nerfjes eruit gehaald voor een wat luchtiger effect, want ik wilde graag veel blaadjes verwerken.


De tekst Gezegende Kerstdagen is van Crealies en ik heb er dus twee gecombineerd. Deze heb ik gestanst uit wit metallic cardstock, zo zie je ze wel maar steekt het niet teveel af en blijft de kaart toch een beetje rustiger.

Wat heb ik gebruikt:
Wit cardstock
ColorCore cardstock
Wekabo Achtergrondvel-203 Rood/Ruit
First Edition paperpad-Noir et Chic 6x6
Joy! metallic cardstock
Crealies Tekststans-No.25 Gezegende
Crealies Tekststans-No.103 Goede Kerstdagen
Joy! cutting stencil-6003/0050 Hulst
Joy! cutting stencil-6002/0385 Roll Up Roses 2
Joy! 3D Pincet 6200/0037
Joy! cutting stencil-6002/0366 Vintage Border 2
Joy! cutting, embossing & debossing stencil-6002/0566 Twig
Crealies Crea-Nest-Lies XXL-No.38 (voor de theezakjes)
parels ivoor 6 mm
Multi Glue Drops-4 mm
mix set apple blossoms-Pastel Tone
mix set summer blooms-5cm
Aleene`s Quick Dry Tacky Glue


Op het webshopblog vind je alle informatie en de regels voor de challenge. Ook kun je daar de inspirerende voorbeelden van alle Design Team leden bij elkaar vinden.  Ook deze maand is er een mooie prijs te winnen:
Deze Marianne Design Embossingfolder DF3418 KnittingDoen jullie ook mee met deze leuke challenge?


1 opmerking:

  1. Ik vind jouw uitwerking echt super gedaan. En ik herken je werkwijze, haha. Wat heb ik veel door mijn handen laten gaan...

    xxx Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Ik lees ze met veel plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...