maandag 18 maart 2013

Kaneelmandje

Voor vandaag heb ik jullie een mandje te laten zien. Mijn teammaatje Lins heeft hier een mooie tutorial van gemaakt. Alle Design Team Members van AnMaCreatief hebben zo'n mandje gemaakt. Op het blog kun je ze allemaal bij elkaar zien. Veel leuke ideeën!


Ik heb voor het mandje een mooi dubbelzijdig velletje uit het First Edition paperpad 'Isabelle' gebruikt. Alle randjes zijn bewerkt met Distress Ink vintage photo. Het hengsel is van een velletje uit hetzelfde blok. Daaraan heb ik het lint geplooid vastgeplakt.



De theebloem aan deze zijde van het doosje heb ik gemaakt van Pickwick zoethout. De theebloem aan de andere zijde (de onderste) is gemaakt van Pickwick kaneel. Een eenvoudig bloemetje gevouwen van kleine papiertjes (2x2cm). Eronder een Dovecraft paperblossom uit het gevarieerde doosje Tea party. Erop een filigraan bloemetje met een 4,5 cm brad erdoor. Met deze brad heb ik meteen het hengsel vastgezet.

Het labeltje heb ik ook uit het First Edition paperpad 'Isabelle' geponst. Nog een stukje lint erdoor en een mooie theepot charm vastgezet met een stukje raffia. De tekst is van de clearstempelset van Joy! gestempeld met  Memento Rich Cocoa.


Ik moest mijn mandje natuurlijk vullen met thee;-) Kaneelthee om precies te zijn. Verder nog een bosje kaneelstokjes en heerlijke grote kaneelhompen. Je kunt op deze foto ook nog net zien dat ik de binnenkant van het mandje ook heb afgewerkt met hetzelfde lint.

Wat is zo'n mandje leuk om te maken! Ga zeker nog even op het webshopblog van AnMaCreatief kijken voor de tutorial en alle schitterende mandjes van mijn teammaatjes voor veel creatieve inspiratie.


7 opmerkingen:

  1. Dit is een prachtige cadeautje, heel mooi gedaan Adriana! Je zult het maar krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je dit weer knap gedaan met zo'n leuk thema ;-) Past helemaal bij jouw stijl van kaarten maken. Ik ben er helemaal weg van!!!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Adorable little basket and I love the little teapot charm.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je theemandje is zo leuk geworden, je hebt zo'n leuke accenten gebruikt en de randjes zijn zo mooi afgewerkt met het lint. Knap!

    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een geweldig leuk mandje is dit geworden; dit is een van mijn lievelingstheetjes. Liefs, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Adriana,
    oooh jij hebt ook al zo'n mooi mandje gemaakt, zag er ook een met roosjes, maar deze is wel heel erg leuk, prachtig papier, de bloemen zijn heel kunstig gemaakt en dan die lekkere vulling, kaneel is wel het lekkerste snoepgoed dat er is..mmm..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Ik lees ze met veel plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...