zaterdag 19 januari 2013

Fishing bear


Vandaag heb ik voor jullie mijn voorbeeldkaart als Gastdesigner bij de Nederlandse Kaarten Uitdaging! Door het inzenden van deze kaart heeft Judith mij gevraagd om voor de nieuwe challenge een kaart in te leveren. Nou en dat is natuurlijk heel leuk om te doen.
Vandaag begint daar challenge 35 met een bingo als opdracht:



Voor deze kaart heb ik Fishing Bear van Stampavie gestempeld. Hij is gestempeld met Memento tuxedo black op aquarelpapier. Ik vind het soms moeilijk om een mooie afdruk te stempelen, maar het viel me nu op hoe makkelijk deze Stampavie stempels een goede afdruk geven! Kan alleen niet geloven dat de vis echt zo blij is als hij kijkt...



Ik heb het afdrukje weer gekleurd met Distress Ink:
Beer: vintage photobarn door
Broek: pine needles
Hengel:  black soot
Vis: barn doorfaded jeans
Water: faded jeans
Achtergrond: peeled paint
De randen bewerkt met faded jeans.



De theebloem is gevouwen van Pickwick forest fruit. Het is een variant op het vouwsel wat ik meestal gebruik. Eronder een grote blauwe vilten bloem en een doorzichtige knoop erop met een stukje metaaldraad erdoor.



De basiskaart is blauw met daarop kraftpapier en het gebruikte DP is van het blok Marianne Design Paper "Flower Power"De tekst is van de stempelset eline's words gestempeld met faded jeans. Verder nog wit crispy lint, blauwe twine, een charm,  en kleine blauwe knoopjes



Natuurlijk ben ik reuze benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en of jullie hem geschikt vinden als mannenkaart... Het was SUPER om jullie reacties op mijn vorige kaarten te lezen. Dank daarvoor!

Met deze kaart doe ik graag mee met de volgende challenges:
Sunday Sketch & Stamp -challenge 139-
Dutch Dare Card Challenges - button, buttons-


9 opmerkingen:

  1. Hoi Adriana,
    Prachtig kaartje heb je gemaakt als GD..superlief stempeltje, mooie bloem...top...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieverd!!! En zeker goed geschikt voor een herenkaart. Die stempels van Stampavie geven inderdaad een hele mooi afdruk hé? Ik vind ze ook prettig stempelen!!! Mooi theebloem heb je weer gemaakt en wat leuk met dat vilt.

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als deze niet geschikt zou zijn voor een mannenkaart, dan weet ik het niet meer. Heel tof gedaan en zo leuk afgewerkt met je theebloem en passende charm. 't Zit hem in de details.

    Veel liefs,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fab card! Love the rosette! Thanks for joining us a Sunday Sketch and Stamp x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Love the Kraft paper for the neutral background and the image is colored up so wonderfully. Gorgeous folded flower and that trio of buttons is perfect for our challenge. :)

    Thank you so much for joining our challenge and sharing your wonderful talent with us at Dutch Dare.
    Lisa xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaart Adriana. Mooi ingekleurde stempel en leuke theebloem. Probeer jij zo'n vouwsel ook eerst uit om de letters op het theezakje zo min mogelijk te zien? Vind ik altijd een hele kunst.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Ik lees ze met veel plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...