woensdag 13 november 2013

For you

Bedankt voor al jullie mooie reacties op mijn eerste kerstkaart! Een hartelijk welkom ook aan Mar en Chris. Leuk dat jullie mijn blogje hebben gevonden en willen blijven volgen. Het is altijd zo gaaf om weer nieuwe leden te zien verschijnen in de lijst.


Op de kaart van vandaag heb ik als achtergrond een vel uit het nieuwe Man Made papierblok van First Edition gebruikt. Het is een gaaf en uitdagend blok! Dit vel geeft zo'n leuk effect leuk bij deze digi.


De digi is van Sliekje. Zo grappig! Hij lag al een poos te wachten om gekleurd te worden. Ik heb natuurlijk weer gekleurd met Distress Ink: Black soot, mowed lawn, barn door, worn lipstick, spiced marmelade en pumice stone.


Voor het vouwsel heb ik dit keer Pickwick Green tea original lemon gebruikt. Hieruit cirkels van 3,5 cm gestanst en eenvoudig gevouwen. Met 6 vouwsels weer een cirkel gemaakt. Op de cirkel zo'n stoere metalen spacer gear vastgezet met een geel koperen brad. Geen bloemen dit keer (-:

Wat heb ik gebruikt:
Wit en gekleurd cardstock
First Edition paperpad 'Man Made'
Distress Ink: Black sootmowed lawn, barn doorworn lipstickspiced marmelade en pumice stone
spacer gear -geel koper
brads 4,5 mm geel koper
Dovecraft twine-Cupcake Boutique
Joy! cutting stencil-Alfabet 1
5 opmerkingen:

 1. Toch eens beginnen met theezakjes vouwen. Geniet daar zo van wat je er mee doet. Origineel kaartje. Groeten Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super kaart is dit Adriana!! Ik dacht eerst....geen theezakjesbloem???? Toen ik beter keek ontdekte ik de groene, zo leuk!!!

  xx Irene

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gemaakt!!! En wat mij gelijk op valt... Zijn die toffe radars!!!! Ik heb zo ook liggen, klaar om gebruikt te worden, HIHI Maar.... Eerst die kerstkaarten :( Zeg, wat geweldig dat je aan de slag bent gegaan met die blokje papier! Ik wist nog niet wat ik er van moest vinden... Maar zo vind ik het wel super gaaf!!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi lieverd, wat een toffe kaart! Je hebt het afdrukje zo mooi ingekleurd en zo origineel met die radertje. Heel leuk gecombineerd met het nieuwe papier ook.

  Fijne zondag nog en heel veel groetjes,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Ik lees ze met veel plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...